top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMike Bogers

Industriële Tafels

Een belangrijk onderdeel van het interieur is uiteraard de eet tafel. Of deze nu rond, vierkant of rechthoekig is. Aan deze tafel in huis kom je samen. Het is een middelpunt van voornamelijk gezelligheid.

De tafels in mijn assortiment zijn een combinatie van hout en staal. Deze stalen tafelpoten kunnen gemaakt worden in verschillende designs. Nu zijn ook vaak ronde tafels weer erg populair. Niemand meer aan kop, maar een gezellig samenzijn door de ronde vorm. Ook deze ronde eetkamer tafels kunnen verschillende formaten en onderstellen krijgen. Het staal geeft het een industriële uitstraling. In combinatie met het hout, wat het weer een natuurlijke touch geeft.


De tafelbladen zijn verkrijgbaar in vele formaten maar ook behandelingen. Hierdoor kan het passend gemaakt worden voor ieder interieur. De behandeling van het blad geeft het hout extra karakter. Door deze mogelijkheden kan de tafel naar eigen smaak worden aangepast.

Bovenstaande foto's zijn ter indicatie van de mogelijkheden. Neem vooral ook een keer een kijkje in mijn showroom. Hier staan diverse tafels om te bekijken met eigen ogen.


Kijk voor meer inspiratie op mijn instagram @MB_industrial_Living


T: 076 - 206 6015


22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page